Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ne Demek Keko : Instagram'da Keko Damgası Yememek İçin Dikkat Etmeniz ..., Ama artık kıro sadece kürtler için kullanılmadığindan etnik.

Ne Demek Keko : Instagram'da Keko Damgası Yememek İçin Dikkat Etmeniz ..., Ama artık kıro sadece kürtler için kullanılmadığindan etnik.. Keko ile ilgili cümledeki kullanımına bak, söyleyişini dinle ve dil bilgisini öğren. Keko kelimesi kürtçe kökenli keke kelimesinden türetilmiştir.kürtçe keke kelimesi türkçede büyük erkek kardeş, adam, ağabey anlamına gelir. Keko adının okunuşu ve yazılışı nasıldır? Uludağ sözlük, bilgiyi zaman ve mekan ayırt etmeden, bilenden bilmek isteyene taşıyan bir zaman makinasıdır. Keko kelimesi kürtçede, abi, adam anlamlarına gelir.

Sl1 can 1 yıl önce. Kürtçe keko veya keké ne demek. Sıradan bir keko muhtemelen : Keko adının okunuşu ve yazılışı nasıldır? Gönderi tarihi 10 mart 201727 mart 2017 yönetici tarafından.

keko sözler - uludağ sözlük
keko sözler - uludağ sözlük from galeri14.uludagsozluk.com
Kötü bir şey belli ki ama tam ne demek bilemiyorum keko dendiği zaman. Argoda karşıdaki kişiyi aşağılamak için kullanılan bir kelimedir. There's no one like him in this planet and i'm rlly happy that i can be his friend (we could be more but he's not in the. Calcio catania fv kingsley boateng (on loan from milan) 24 df norbert gyömbér 26 fv. 28 aralık 1991) bilinen adıyla keko, i̇spanyol futbolcu ve sd eibar'da oynamaktadır. Keko türkçe içindeki çevirilerine dikkat et. Keko ne demek lütfen acil. Argoda karşıdaki kişiyi aşağılamak için kullanılan bir kelimedir.

Keko kız mı erkek mi?

Keke kek keka hödük kekeç kıro. Keko kelimesinin geçtiği en eski kaynak ve kelime etimolojisi, keko ne demek? Calcio catania fv kingsley boateng (on loan from milan) 24 df norbert gyömbér 26 fv. Keko ile ilgili cümledeki kullanımına bak, söyleyişini dinle ve dil bilgisini öğren. Keko ne demek kütçe 'ağabey' anlamına gelen keko, toplumda görgüsüz,sonradan görme,kaba,kro,yol yordam bilmez,kadınlara nasıl davranılacağını bilm. Kürtçe keko veya keké ne demek. Argoda keko kelimesi saf anlamında kullanılır. He's kind and lovely and i love him a lotttt! Keko, kürtçe abi, adam anlamlarına gelmektedir. Keko kelimesi kürtçe kökenli keke kelimesinden türetilmiştir.kürtçe keke kelimesi türkçede büyük erkek kardeş, adam, ağabey anlamına gelir. Kötü bir şey belli ki ama tam ne demek bilemiyorum keko dendiği zaman. Keko ne demek lütfen acil. Ve senin benimle aynı düşünce yapısında olacağını bu.

İstanbul/bağcılar tür keko asıl türü insan/homo sapiens yoğunluk keko nedir? Argomuza almanyada 2 sene önce keko export adıyla çıkmış olan ve yüksek alkol oranıyla sadece barlarda satışına izin verilen kürt. Keko ne demek lütfen acil. There's no one like him in this planet and i'm rlly happy that i can be his friend (we could be more but he's not in the. Sl3 can 1 yıl önce.

kıro - uludağ sözlük
kıro - uludağ sözlük from galeri5.uludagsozluk.com
Keko falan derken birde teşko kelimesi çıktı. Keko kelimesinin geçtiği en eski kaynak ve kelime etimolojisi, keko ne demek? Keko, kürtçe abi, adam anlamlarına gelmektedir. Kek keka kekah kekekeko nedir? Keko ne demek, nedir ? He's kind and lovely and i love him a lotttt! Keko kız mı erkek mi? Türkçe<>i̇ngilizce dünle beraber gitti düne ait ne varsa, şimdi yeni şeyler söylemek lazım… türkçe<>i̇ngilizce sen de kesinlikle öylesin.

Argoda karşıdaki kişiyi aşağılamak için kullanılan bir kelimedir.

Türkçe<>i̇ngilizce dünle beraber gitti düne ait ne varsa, şimdi yeni şeyler söylemek lazım… türkçe<>i̇ngilizce sen de kesinlikle öylesin. Keko ne demek kütçe 'ağabey' anlamına gelen keko, toplumda görgüsüz,sonradan görme,kaba,kro,yol yordam bilmez,kadınlara nasıl davranılacağını bilm. Keko falan derken birde teşko kelimesi çıktı. Gönderi tarihi 10 mart 201727 mart 2017 yönetici tarafından. Keko kelimesinin geçtiği en eski kaynak ve kelime etimolojisi, keko ne demek? Keko, kürtçe abi, adam anlamlarına gelmektedir. Gibi sorular birçok internet sitesinde aranıyor. Keke kek keka hödük kekeç kıro. Keko kelimesi kürtçe keke yani büyük erkek kardeş anlamında olan sözcükten türetilmiştir. Valla ulu manitum @qui bana keko diyorsa kekoyumdur ağanın lafı üstüne laf olmaz sonuçta @by_messenger. Kötü bir şey belli ki ama tam ne demek bilemiyorum keko dendiği zaman. Sitemizde çerezler kullanıyoruz, uludağ sözlük'ü kullanarak çerezlere. Ayrıca eşeko adlı dizide yunus yıldırım canlandırdığı karakterdir.

Keko ne demek lütfen acil. Keko kelimesi kürtçe kökenli keke kelimesinden türetilmiştir.kürtçe keke kelimesi türkçede büyük erkek kardeş, adam, ağabey anlamına gelir. Argoda karşıdaki kişiyi aşağılamak için kullanılan bir kelimedir. Keko ne demek kelimesi tdk'daki anlamı merak edilir fakat herhangi anlamı bulunmamaktadır. Ne yani anlamadım benim bildiğim kadarıyla piskopat.

Keko bir kadın olmak istiyorum nasıl olabilirim ...
Keko bir kadın olmak istiyorum nasıl olabilirim ... from cf.kizlarsoruyor.com
Kurtce adam herif manasina gelen kelime. Keko kelimesi kürtçe kökenli keke kelimesinden türetilmiştir.kürtçe keke kelimesi türkçede büyük erkek kardeş, adam, ağabey anlamına gelir. Keko ile ilgili cümledeki kullanımına bak, söyleyişini dinle ve dil bilgisini öğren. Keko ne demek lütfen acil. Gercek, 1 sene ago 2 min read 708. Kürtçe (kurmanci) keko ağabey (hitap şekli) sözcüğünden alıntıdır. Keko kelimesi tarihte bilinen ilk kez aptal, bön c (1968) : Keko ne demek, nedir ?

İstanbul/bağcılar tür keko asıl türü insan/homo sapiens yoğunluk keko nedir?

Kelimelerin ne demek olduğunu öğrenin! Keko kelimesi kürtçe kökenli keke kelimesinden türetilmiştir.kürtçe keke kelimesi türkçede büyük erkek kardeş, adam, ağabey anlamına gelir. Keko ne demek lütfen acil. Gibi sorular birçok internet sitesinde aranıyor. Argoda karşıdaki kişiyi aşağılamak için kullanılan bir kelimedir. Keko ne demek kelimesi tdk'daki anlamı merak edilir fakat herhangi anlamı bulunmamaktadır. Türkçe<>i̇ngilizce dünle beraber gitti düne ait ne varsa, şimdi yeni şeyler söylemek lazım… türkçe<>i̇ngilizce sen de kesinlikle öylesin. Keko, kürtçe abi, adam anlamlarına gelmektedir. Keko kelimesi kürtçe keke yani büyük erkek kardeş anlamında olan sözcükten türetilmiştir. Keko demek bir kızın gız gibi değilde erkek gibi davranmasına denir. Kötü bir şey belli ki ama tam ne demek bilemiyorum keko dendiği zaman. Kurtce adam herif manasina gelen kelime. Ne yani anlamadım benim bildiğim kadarıyla piskopat.

Sıradan bir keko muhtemelen : ne demek. Keko kelimesi kürtçe keke yani büyük erkek kardeş anlamında olan sözcükten türetilmiştir.